Premier League

Onana tilbage i United-trup efter AFCON-exit

André Onanas deltagelse ved AFCON ender med kun at koste den camerounske målmand én kamp i Manchester United.

André Onana er tilbage i manchester Uniteds trup ovenpå AFCON-exit.
Foto: Issouf Sanogo/AFP/Ritzau Scanpix

Onde tunger vil sige, at Camerouns exit ved AFCON er en ulempe for Manchester United.

Det afrikanske lands exit betyder nemlig, at Manchester Uniteds udskældte førstemålmand, André Onana, vender tilbage til holdet.

Allerede torsdag er han således atter en del af Erik ten Hags trup, når Manchester United på udebane møder Wolves. Til gengæld er Mason Mount endnu ikke kommet sig over sin skade. Det bekræfter Ten Hag onsdag.

– Det er for tidligt for Mason Mount, ja, men André Onana vender tilbage, lyder det fra Erik ten Hag.

Dermed har kampprogrammet vist sig at flaske sig mere eller mindre perfekt for André Onana, da han dermed kun er gået glip af én kamp – søndagens FA Cup-sejr over Newport, hvor reservemålmand Altay Bayindir til gengæld fik debut.

André Onana spillede ikke Camerouns første kamp ved AFCON den 15. januar mod Guinea, da han dagen forinden havde spillet Uniteds kamp mod Tottenham. United-målmanden spillede efterfølgende Camerouns kamp mod Senegal, hvor det blev til et 3-1-nederlag. Derefter var han bænket til nationens kampe mod både Gambia og ottendedelsfinalen, som Cameroun tabte 2-0 til Nigeria.

Officiel United-udmelding: Rashford har taget ansvar for sine handlinger

Erik ten Hag kunne onsdag også berette, at Marcus Rashford har udstået sin interne karantæne som følge af den bytur, han angiveligt var på i Nordirland i sidste uge, hvorefter han meldte sig syg til træning dagen derpå.

– Marcus Rashford-sagen er lukket. Marcus har taget ansvar, og resten er et internt anliggende. Mangel på respekt? Det har intet med det at gøre. Udtalelsen (fra klubben, red.) er klar, og vi er nødt til at fokusere på at vinde fodboldkampe, lyder det onsdag fra Ten Hag.

Medie: Rashford får kæmpebøde for at feste i Nordirland

Manchester United må foruden Mason Mount undvære Victor Lindelöf, Tyrell Malacia og Anthony Martial til morgendagens kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P