3F Superligaen

Officielt: Viborg henter ny angriber

Viborg har onsdag hentet den ghanesiske angriber Malik Abubakari, der kommer til den midtjyske klub fra de svenske mestre Malmö FF.

Viborg FF har hentet den ghanesiske angriber Malik Abubakari.
Foto: Viborg FF

Han er knapt nået at returnere til Skåne, før han atter sendes afsted på leje.

Den ghanesiske angriber Malik Abubakari er onsdag morgen blevet præsenteret som ny angriber i superligaklubben Viborg FF.

Den 23-årige ghaneser afsluttede nytårsaften et lejeophold hos slovakiske Slovan Bratislava, og i det kommende halvår er det altså Jakob Poulsen og Viborg FF, der får glæde af angriberen.

Den ghanesiske angriber har gjort sit hjemmearbejde, inden han satte sin underskrift på den halvårlige lejekontrakt med Viborg.

-Jeg har allerede fået et virkelig godt indtryk af klubben og har mødt nogle gode mennesker, så det føles fantastisk at være her. Jeg har talt med Razak Pimpong efter jeg første gang hørte om interessen fra Viborg, og han har fortalt mange gode ting om både klubben og byen, så det har også givet mig en stor tro på, at VFF er det rigtige sted for mig at være.

Foto: Viborg FF

-Her er et spændende projekt med en offensiv spillestil og mange unge spillere, som virker meget attraktivt at være en del af. Jeg glæder mig til at møde holdkammeraterne og komme i gang med at spille, og selvfølgelig også møde alle fansene, som jeg glæder mig til at spille for, siger Malik Abubakari.

I den danske superligaklub slutter Abubakari til en angriber-gruppe, der i forvejen består af Anosike Ementa, Renato Junior og Alassana Jatta, og jyderne er tilfredse med tilføjelsen.

– I Malik får vi en fysisk stærk angriber, som har god fart og stor springkraft, og så har han tidligere vist, at han har målnæse. Vi ser, at han passer godt ind i vores måde at spille på og glæder os til at se ham i den grønne trøje.

Medie: Notts County byder på Viborg-angriber

– Han er en dybdeløbende angriber, så han giver også vores spil en ny dimension, og så har han spillet mange europæiske kampe, så det er også en spiller med fin erfaring, siger sportschef Mads Agesen.

Det var portugisiske Vizela, der i 2018 hentede Abubakari til Europa fra hjemlandet. Siden har han været forbi tre forskellige portugisiske klubber, inden Malmö FF i juli 2021 købte ham fri af mortugisiske Moreirense.

Efterfølgende har han været lejet ud til finske HJK og altså slovakiske Slovan Bratislava. Hos de nykårede svenske mestre er det i alt blevet til otte mål og to assist i samlet 38 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P