NordicBet Ligaen

Officielt: AaB lejer ung stopper i Malmö

AaB har sikret sig forstærkning i forsvaret. Det står klart onsdag, hvor klubben har annonceret tilgangen af ung svensk midterforsvarer.

Andre Alvarez Perez præsenteret i AaB
Foto: AaB

André Alvarez Pérez er ny mand hos NordicBet Ligaens andenplads.

Den 18-årige svensker hentes kommer til AaB på en lejekontrakt fra Malmö FF for resten af året, men klubben oplyser, at der er en købsoption i lejeaftalen.

Unge Pérez var i seneste sæson udlejet til BK Olympia i den tredjebedste række i Sverige, men nu er svensk-chileneren klar til at trække den bolsjestribede trøje over hovedet. Det glæder klubbens sportsdirektør.

– Vi har valgt at udnytte muligheden for at tilknytte en spændende spiller, som vi har fulgt i et stykke tid, udtaler sportsdirektør Ole Jan Koppmeier.

– André har et stort potentiale og kan som spillertype minde lidt om vores egen Sebastian Otoa med det samme flair og den samme alsidighed og elegance både i forsvarsspillet og i den offensive del af spillet, hvor André kan bidrage med stærke kompetencer i den opbyggende fase.

Andre Alvarez Perez præsenteret i AaB
Foto: AaB

I forbindelse med udlejningen til AaB har Pérez forlænget sin kontrakt med Malmö FF, som nu strækker sig til og med 2026. AaB har frikøbsklausul i lejeaftalen, men den unge midterforsvarer er ikke tiltænkt en startplads i Aalborg.

– I første omgang er André sammen med Nóel Atli Arnórsson tiltænkt som back up for Rasmus Thelander, Lars Kramer og Sebastian Otoa, og vi mener, at vi dermed i midterforsvaret er særdeles godt dækket ind før forårets opgaver.

André Alvarez Pérez får trøje nummer 24 i AaB. Han træner med resten af truppen fra torsdag.

Formand om ny AaB-direktør: Et led i vores plan om at vende tilbage til toppen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P