3F Superligaen

Officielt: Lyngby forstærker sig med forsvarsspiller fra Anderlecht

Lyngby Boldklub bekræfter onsdag, at klubben forstærker sit bagerste geled med belgisk forsvarsspiller.

Lyngby henter officielt belgiske Lucas Lissens.
Foto: Lyngby Boldklub

Mads Kikkenborg den ene vej, Lucas Lissens den anden.

Lyngby har fire dage efter salget af målmanden Mads Kikkenborg forstærket sig med den belgiske forsvarsspiller Lucas Lissens.

I begge tilfælde har der været tale om handler med belgiske Anderlecht, og selvom han kun nåede fire dage med den tidligere Lyngby-målmand i Anderlecht, så var det for Lissens tid nok til at forhøre sig hos målmanden om forholdene i den nye klub.

– Jeg snakkede med Mads Kikkenborg om klubben, og han var meget positiv. Han fortalte mig, at Lyngby Boldklub er en klub med masser af traditioner, at det er en rigtig familieklub, og at han var sikker på, at jeg ville føle mig hjemme fra første dag. Det er værdier, som jeg virkelig værdsætter, og som jeg ledte efter i min næste klub.

– Jeg ser meget frem til at trække trøjen over hovedet, spille foran fansene og afslutte sæsonen bedst muligt. Jeg vil gøre mit allerbedste for klubben, lyder det fra den 22-årige midterforsvarer.

Officielt: Lyngby-spanier fortsætter karrieren i Qatar

Lissens har været en del af Bruxelles-klubben Anderlecht, siden han helt tilbage i 2009 skiftede til klubben fra barndomsklubben Dender. Gennembruddet hos den belgiske storklub er dog udeblevet, og derfor var tiden nu inde til et nyt karriereskridt.

– Jeg valgte at tage til Lyngby Boldklub, da jeg følte, at jeg var klar til et nyt skridt i min karriere, og at klubben var det helt rigtige sted at tage hen. Den måde klubben vil spille fodbold på passer mig rigtig godt, og alle jeg har snakket med har talt virkelig varmt om klubben. Jeg havde med det samme en god følelse omkring skiftet, og jeg tøvede ikke med at takke ja, siger Lucas Lissens.

Den 22-årige belgier har skrevet under på en kontrakt, der holder ham i Lyngby til og med 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P