3F Superligaen

OBs nye keeper: I Norge ser man Superligaen som en stor liga

Onsdag er Viljar Myhra præsenteret i OB, og den høje norske målmand ser frem til at kæmpe med om spilletid i den fynske traditionsklub.

Viljar Myhra i OB
Foto: OB

Vilhar Myhra er ny mand i det fynske mål.

Den norske målmand er hentet til OB på en femårig kontrakt, hvor han skal konkurrere med Hans Christian Bernat og Martin Hansen om spilletid.

Myhra kommer til OB fra norske Strømsgodset, hvor han har spillet siden 2019 og udviklet sig til lidt af en profil for det norske mandskab. De næste mange år er han i OB, og han glæder sig til at spille for den fynske klub.

– Jeg glæder mig helt vildt til at spille for så stor en klub som OB. Jeg ser det som et stort skridt op i min karriere. I Norge ser man Superligaen som en stor liga og et godt skridt videre, så det er en liga, man gerne vil til, udtaler Viljar Myhra til OBs hjemmeside.

OB overvintrer på Superligaens niende plads, og er en del af nedrykningskampen. Alligevel skiller OB sig ud for noget positivt, lyder det fra den nye målmand.

– OB er en af klubberne, som skiller sig ud, synes jeg. Det er en stor klub, og en klub der virkelig er fristende at spille for, så jeg glæder mig vældig meget til at komme i gang.

Det er ikke mange år siden, at en anden nordmand vogtede målet i OB. Sten Grytebust i 2016 og udviklede sig til en stor og vellidt profil i klubben. Myhra har da også forhørt sig hos sin landsmand inden skiftet til OB.

– Der har været mange nordmænd i OB førhen, så det er en klub, jeg har hørt godt om. Jeg talte meget med Sten, før jeg kom hertil, og han anbefalede klubben og byen på det varmeste og stærkeste. Han snakkede godt om fansene og klubben som en helhed, så han hjalp mig godt på vej hertil, slutter OBs nye målmand.

Viljar Myhra har tidligere repræsenteret Odds Ballklub i Norge.

Officielt: OB henter norsk keeper på lang kontrakt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P