NordicBet Ligaen

Dobbelt-udlejning i Vendsyssel FF

07 Vestur får indtil sommer tilgang af hele to Vendsyssel FF-spillere, der tiltræder den færøske klub med øjeblikkelig virkning.

Foto: Vendsyssel FF

I Vendsyssel FF har de onsdag slået to fluer med ét smæk.

Nordjyderne har udlejet både forsvarsspilleren Mads Christiansen og angriberen Benni Smales-Braithwaite til færøske 07 Vestur.

Begge spillere er udlejet til den færøske klub indtil sommer, og undervejs vil de to unge spillere have løbende kontakt med klubben hjemme i Vrå.

– Det gælder for både Mads og Benni at få flere kampminutter, end de har haft på det seneste i Vendsyssel FF. Det vil gøre dem godt og bidrage til deres udvikling, så det håber vi, at have fundet til dem hos 07 Vestur. Vi vil følge dem og deres udvikling tæt samt være i løbende dialog med dem begge frem mod sommer, siger sportsdirektør Christian Larsen.

Foto: Vendsyssel FF

Mens Mads Christiansen endnu har sin debut til gode for Vendsyssel i NordicBet Ligaen efter sit skifte fra Randers FC’s ungdomsafdeling i sommer, så har engelske Smales-Braithwaite fået 10 korte indhop.

Vendsyssel FF henter ung forsvarsspiller i Sverige

I alt at det dog kun blevet til 101 minutters liga-fodbold for den engelske angriber, der kom til Vendsyssel fra engelske Barrow på en fri transfer i sommer.

Smales-Braithwaite har tidligere været forbi både Manchester City og Southamptons akademi, men den 21-årige englænder har stadig til gode for alvor at slå igennem i dansk fodbold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P