3F Superligaen

McKenna i FCK: Kommer til en internationalt anerkendt klub

Scott McKenna er ny mand i midterforsvaret hos F.C. København, og den skotske landsholdsspiller ser frem til at tørne ud for de forsvarende danske mestre.

Scott McKenna præsenteret i FCK
Foto: F.C. København

Scott McKenna skifter Premier League ud med Superligaen.

Den skotske landsholdsspiller har nemlig skrevet under på en halvårlig lejekontrakt med F.C. København.

Den 27-årige forsvarsspiller kommer til FCK fra engelske Nottingham Forest, hvor han er noteret for mere end 100 kampe. Og den københavnske klub er en god mulighed for McKenna, lyder det fra skotten selv.

– Jeg ser det som en rigtig god mulighed for mig. F.C. København er en internationalt anerkendt klub, som altid spiller med om titlerne, og som har vist sig fantastisk flot frem internationalt, udtaler McKenna til klubbens hjemmeside.

Den 189 centimeter høje skotte har spillet fem kampe i Premier League for Forest i denne sæson og har i alt betrådt græsset på det højeste engelske niveau 25 gange.

Indtil sommer er det Parkens græs, McKenna betræder i Superligaen. Først skal han dog med på klubbens træningslejr i Portugal.

– Jeg glæder mig virkelig til at møde holdet og komme med på træningslejren, som er et perfekt afsæt for mig i forhold til at komme hurtigt ind i gruppen, og jeg vil gøre mit yderste for at mesterskabet ender i København igen, slutter McKenna.

Scott McKenna har trukket den skotske landsholdstrøje over hovedet 33 gange. Han brød igennem i skotske Aberdeen, inden han i 2020 skiftede til Nottingham Forest.

Tilfreds Neestrup: McKenna har været en topprioritet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P