NordicBet Ligaen

Vendsyssel forlænger med forsvarsstyrmand

NordicBet Liga-klubben Vendsyssel FF har mandag forlænget kontrakten med forsvarsgeneralen Mads Greve.

Mads Greve forlænger i Vendsyssel FF.
Foto: Vendsyssel FF

Seks og en halv sæson er det indtil videre blevet til.

Det bliver formentlig til meget mere for Mads Greve, for mandag har han nemlig forlænget sin kontrakt med den nordligste danske divisionsklub – Vendsyssel FF.

Den 34-årige fynbo har skrevet under på en kontrakt, der holder ham i klubben til sommeren 2025.

– Jeg er meget tilfreds med at kunne forlænge min kontrakt i Vendsyssel FF. Jeg har tilbragt en meget stor del af min karriere her, og sportsligt synes jeg, at klubben har rykket sig markant hen over årene, siger Mads Greve om kontraktforlængelsen, og tilføjer:

– Derudover er der bare fantastisk mange gode mennesker i – og omkring Vendsyssel FF, hvilket også har gjort beslutningen om at forlænge kontrakten meget nemmere. Nu glæder jeg mig bare enormt meget til starten på forårssæsonen, så vi kan fortsætte hvor vi slap i efteråret.

Officielt: Rasmus Thellufsen skifter til NordicBet-klub

Vendsyssel FF overvintrer på en fjerdeplads i NordicBet Ligaen, hvor de sluttede efterårssæsonen af uden at tabe i de sidste syv kampe.

I den nordjyske klub har en forlængelse med klubbens ældste spiller stået højt på prioriteringslisten.

Mads Greve forlænger i Vendsyssel FF.
Foto: Vendsyssel FF

– Vi er rigtig glade for tidligt at få en forlængelse med Mads på plads, da vi allerede nu planlægger fremad. Mads giver et enormt bidrag til den stærke kultur i Vendsyssel FF både på og udenfor banen, hvorfor en forlængelse af Mads har været høj prioritet for os.

Transferbombe: Frederik Børsting vender retur til Nordjylland

– Mads bidrager med sin modenhed og erfaring, og har gennem sin tid i klubben været et solidt defensivt anker på holdet, siger sportsdirektør Christian Larsen.

Mads Greve fik sin fodboldopdragelse, men det blev kun til én optræden for fynboernes førstehold – nemlig ét minut i pokalkvartfinalesejren over HB Køge i 2010. Siden har han været forbi både FC Fredericia og Vejle Boldklub med et fireårigt ophold i Vendsyssel imellem. Det var derfor en tilbagevende til Nordjylland, da han i august 2021 skiftede tilbage til klubben fra Vejle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P