Bundesligaen

Officielt: Leverkusen lejer rutineret LaLiga-bomber

Bayer Leverkussen gik målløst fra banen i lørdagens kamp mod Mönchengladback, og få timer senere præsenterede klubben sin nye angriber.

Foto: Bayer Leverkusen

Borja Iglesias er ny mand i de forreste rækker hos Bundesligaens tophold.

Det står klar lørdag aften, hvor Bayer Leverkusen har præsenteret den 31-årige angriber som ny mand i cheftræner Xabi Alonsos trup.

Iglesias kommer til fra spanske Real Betis, hvor angriberen er lejet for resten af sæsonen. Dermed har Leverkusen fundet erstatningen for den målfarlige Victor Boniface, der blev opereret tidligere på måneden.

I Leverkusen er der stor tilfredshed med at have hentet Iglesias til klubben.

– Han er fysisk stærk, god til at erobre bolden, selvsikker i sine bevægelser, er ikke bange for at udfordre og er god til at afslutte. Han giver os en nødvendig mulighed i angrebet for at fortsætte vores succesrige sæson, udtaler sportsdirektør Simon Rolfes.

Borja Iglesias er ny mand i Leverkusen
Foto: Bayer Leverkusen

Det er første gang i karrieren, at den 31-årige angriber Iglesias skal spille uden for de spanske grænser. Iglesias har foruden Real Betis tidligere spillet i Real Zaragoza, Celta Vigo og Espanyol, hvor det samlet er blevet til 56 mål i 180 kampe.

– Det er virkelig en fantastisk udfordring for mig. Holdet skaber i øjeblikket røre i Spanien, hvor mange mennesker følger holdet, der gør et virkelig godt indtryk, udtaler Iglesias.

– Jeg glæder mig til muligheden for at være en del af det, og jeg vil give alt for holdets succes, slutter angriberen.

Leverkusen skuffede tidligere på lørdagen, da Mönchengladbach gæstede BayArena. Læs om kampen nedenfor.

Leverkusen smider point i chanceorgie

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P