3F Superligaen

Vanvidsrygte: Brøndby udlejer forsvarsprofil

Brøndby er efter sigende mere end tæt på at hente forstærkning til forsvaret, men nærmest simultant lyder et vildt rygte, at klubben også kan være ved at skille sig af med en kæmpeprofil.

Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han blev Brøndbys næstdyreste spiller nogensinde sidste sommer.

Et mere end kulørt rygte sender nu Jacob Rasmussen væk fra Brøndby på en lejeaftale allerede i denne måned.

Brøndbys måske største profil i efterårssæsonen bliver fredag sat i forbindelse med det, der må betegnes som et eksotisk skifte.

Det serbiske medie Mozzart Sport beretter således, at serbiske Vojvodina er i færd med at sikre sig lidt af et scoop ved at bringe Jacob Rasmussen til den næststørste serbiske by på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Klubben fra Novi Sad er angiveligt selv ved at sælge forsvarsspilleren Lazar Rosic til kinesisk fodbold, og det er som en direkte erstatning for ham, at danskeren er tiltænkt en plads.

Selvom rygtet må siges at høre til i den kulørte afdeling, så er nyheden blevet grebet af flere andre serbiske medier, herunder Sportal og Nogomania.

Vojvodina er efter sæsonens første 19 kampe at finde på syvendepladsen ud af i alt 16 hold i den serbiske liga, hvor de har hele 19 point op til førerholdet – hovedstadsklubben Partizan.

Brøndby smadrede Fredericia i overbevisende test

Jacob Rasmussen startede ude i de første to kampe efter sit skifte til Brøndby i sommer, men efterfølgende har han med undtagelse af kampen mod Lyngby sidst i november, hvor han sad ude med karantæne, spillet samtlige minutter for Jesper Sørensens mandskab.

Brøndby har kun tabt tre af de i alt 18 kampe, som Jacob Rasmussen har spillet, og han tilskrives en stor del af æren for, at Brøndby overvintrer på Superligaens andenplads.

Brøndby blev tidligere fredag sat i forbindelse med et køb af en belgisk midterforsvarer i form af den nuværende Mechelen-spiller Jordi Vanlerberghe.

Medie: Brøndby handler i Belgien

Fynboen Jacob Rasmussen har trods sine bare 26 år allerede været vidt omkring i karrieren, og allerede som 17-årig forlod han i 2014 Fyn og OB til fordel for ungdomsafdelingen i tyske Schalke 04. Siden var han forbi klubber som St. Pauli og norske Rosenborg, inden Empoli i sommeren 2018 købte ham fri.

Blot et halvt år senere betalte Fiorentina godt 50 millioner kroner for ham, men Firenze-klubben brugte ham ikke så meget som en eneste gang, inden han sidste sommer blev solgt til Brøndby.

Inden skiftet til danskerklubben var han udlejet til tyske Erzgebirge Aue, hollandske Vitesse og seneste hollandske Feyenoord, med hvem han i sidste sæson vandt det hollandske mesterskab.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P