Premier League

Officielt: Kalvin Phillips skal på græs i London

Manchester City og West Ham er blevet enige om en aftale, der sender midtbanespilleren Kalvin Phillips til London-klubben.

Kalvin Phillips skifter til West Ham på leje.
Foto: West Ham United

Efter 571 dage i Manchester City, skal Kalvin Phillips nu videre.

De engelske mestre har fredag bekræftet, at de udlejer midtbanespilleren til West Ham for resten af sæsonen.

– Jeg er virkelig glad for at være her. Der har altid været en masse spekulationer om, at jeg ville skifte til West Ham, så nu er jeg virkelig glad for at komme igang.

– Der er så meget at se frem til i anden halvdel af sæsonen for klubben, og det kan jeg ikke vente med at blive en del af.

– Der er en utrolig gruppe her, og hvis jeg kan komme ind og tilføje den kvalitet, som jeg ved, jeg er i stand til, så er jeg sikker på, at vi kan give West Ham-fansene en masse at glæde sig over fra nu og til sæsonafslutningen, lyder det fra Kalvin Phillips.

Foto: West Ham United FC

Mens Phillips skifte til West Ham har været en offentligt kendt hemmelighed igennem et par uger, så er det en smule mere overraskende, at midtbanespilleren får rygnummer 11 i klubben.

Et traditionelt set offensivt rygnummer, der har været ledigt i West Ham, siden Lucas Paquetá forud for sæsonen skiftede til nummer 10.

Medie: FCN afviser West Hams kæmpebud

Hvorvidt West Ham har fået inkluderet en købsoption i aftalen med Manchester City, melder historien i første omgang ikke noget om, og Kalvin Phillips vender derfor efter planen retur til Etihad til sommer.

Den 28-årige englænder kan få debut for sin nye klub på torsdag, hvor West Ham hjemme på London Stadium tager imod AFC Bournemouth.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P