Premier League

Officielt: Brentford kaprer FCK-emne

Brentford har nu officielt sikret sig islandske Hákon Valdimarsson, som ellers også blev meldt på blokken i F.C. København.

Hákon Valdimarsson er ny mand i Brentford.
Foto: Brentford

Hákon Valdimarsson skal fremover vogte målet i Brentford.

Således oplyser Premier League-klubben fredag.

Dermed skal F.C. København fortsat se sig om efter en afløser for Kamil Grabara, der smutter til Wolfsburg til sommer. Den danske mesterklub forsøgte ellers angiveligt at hente Hákon Valdimarsson for omkring 12 millioner kroner.

Brentford var dog villig til at diske op med en større transfersum, efter sigende omkring 25 millioner kroner, hvorfor den 22-årige islænding nu skal tørne ud i den bedste engelske række.

Også Aston Villa er tidligere blevet sat i forbindelse med Hákon Valdimarsson.

Det bliver dog Thomas Frank, der kommer til at råde over den unge målmand.

– Jeg er meget, meget glad for, at vi lykkedes med at hente Hákon. Der var konkurrence fra flere klubber, heriblandt også nogen fra Premier League.

– Vi vokser som klub, og vi har bevist, at vi kan forbedre vores spillere.

– Hákon er en spændende målmand. Han er god til at dominere sit felt, hvor han kommer ud til indlæg fra standardsituationer og i åbent spil.

– Hans distribuering af bolden er også på et højt niveau. Han passer til måden, som vi gerne vil spille på, hvilket er meget vigtigt, siger den danske Brentford-manager og tilføjer, at Hákon Valdimarsson kommer til at styrke målmandsgruppen samt konkurrere om spilletiden i Brentford.

Foto: Brentford

Medie: Frank og Brentford melder sig ind i kampen om PSG-angriber

Elfsborg kan med salget af Hákon Valdimarsson nu glæde sig over at være den klub, der har solgt den dyreste målmand nogensinde i Allsvenskan.

Den nyslåede Brentford-keeper har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2028. Brentford har muligheden for at forlænge aftalen med yderligere to år.

Hákon Valdimarsson nåede 49 kampe i Elfsborg-målet. I forrige sæson endte Elfsborg på andenpladsen i den bedste svenske række, kun overgået af Malmö FF, der tog mesterskabet med en bedre målscore.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P