Premier League

Guardiola bekræfter skifte: Forhåbentlig får han de minutter, jeg ikke kunne give ham

Kalvin Phillips er kun formaliteter fra at kunne kalde sig selv West Ham-spiller. det bekræfter Manchester City-manager Pep Guardiola torsdag.

Pep Guardiola bekræfter Kalvin Phillips skifte til West Ham.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har været i klubben siden 4. juli 2022.

Alligevel er det kun blevet til sølle 31 kampe og gennemsnitligt 31 minutter per kamp.

Kalvin Phillips kan efter alt at dømme se frem til markant mere spilletid i foråret, for han er tæt på at skifte Manchester City ud med West Ham på en lejeaftale, der løber resten af sæsonen.

Det bekræfter Manchester City-manager Pep Guardiola torsdag.

– Han rejste til London i går for at gennemgå lægetjek, selvom [skiftet] ikke er helt på plads. Forhåbentlig bliver det seks gode måneder for ham.

– Forhåbentlig kan han spille de minutter, han fortjener, som jeg ikke kunne give ham. Han er et exceptionelt menneske, lyder det fra Pep Guardiola.

Medie: PL-klub i dialog med City om Kalvin Phillips

Manchester City betalte i juli 2022 hele 49 millioner euro for Kalvin Phillips i Leeds, hvor han havde etableret sig som en stor profil for Marcelo Bielsas mandskab.

Phillips har trods den manglende spilletid i Manchester City været en fast bestanddel af Gareth Southgates engelske landshold, hvor han siden skiftet fra Leeds har været udtaget til både VM 2022 og alle nationens EM-kvalifikationskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P