LaLiga

Vildt rygte: Mason Greenwood på blokken i storklub

Mason Greenwood har fået genstartet sin karriere i spanske Getafe, og efter 19 kampe i Madrid-klubben er der angiveligt bud efter ham fra en markant højere hylde.

Mason Greenwood sættes nu i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.
Foto: Manchester United FC
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De seneste to år har været ganske tumultariske for Mason Greenwood, der nu lader til at have fået styr på både sit liv og sin karriere.

Den Manchester United-ejede angriber blev for to år siden anklaget for både vold og voldtægt af sin kæreste, men sagen blev i februar sidste år droppet.

Det til trods besluttede Manchester United og Greenwood i august sidste år, at genoptagelsen af karrieren skulle foregå et andet sted end i den nordvestengelske klub.

Officielt: Manchester United har besluttet sig om Greenwoods fremtid

Greenwood blev i første omgang udlejet til spanske Getafe, og i Madrid-forstaden har han trods blot tre scoringer i ligasammenhæng været fast mand.

Præstationerne i LaLiga har skabt fornyet opmærksomhed om Greenwood, og nu skulle selveste FC Barcelona have fattet interesse for den 22-årige englænder.

Greenwood selv har ifølge The Sun ladet sit bagland vide, at et sommerskifte til FC Barcelona ville være et ‘drømmeskifte’, og begge parter skulle ifølge det engelske medie være opsat på at nå en aftale.

Brugte ‘F-ordet’: Getafe-chef forklarer Greenwoods udvisning

– Barcelona vil have Greenwood, og han ønsker at skifte dertil. Det næste skridt er, at klubberne når til enighed, siger en kilde til The Sun og uddyber:

– Manchester United ønsker at sælge spilleren, og manageren har accepteret, at Greenwood ikke returnerer. Synspunktet er, at det er bedst for alle parter at lave et rent brud. Så talentfuld som Greenwood er, vil en tilbagevenden til klubben, som er ved starten af et nyt kapitel med nye ejere, ses som et skridt tilbage, lyder det.

Hvis rygterne taler sandt, og FC Barcelona rent faktisk er interesserede i den engelske angriber, bliver det ikke nødvendigvis nogen nem sag at tilknytte ham.

Selvom Mason Greenwood har kontraktudløb i Manchester United i sommeren 2025, så menes klubben at kræve op mod 40 millioner pund – 350 millioner kroner – og for tiden er FC Barcelona er ikke ligefrem kendt som en klub, hvor penge sidder løst.

Dertil kommer konkurrence, for Getafe menes også gerne at ville beholde Greenwood, ligesom han tiltrækker sig opmærksomhed fra andre LaLiga-klubber som Valencia og Real Sociedad.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P