Premier League

Salahs agent bekræfter: Skaden er værre end først antaget

Mohammed Salah måtte udgå med en skade, da Egypten mødte Ghana, og skaden er værre end først antaget, lyder det nu fra stjernens agent.

Mohamed Salah skal hjem til Liverpool for at rehabilitere efter sin skade ved AFCON.
Egypt's forward #10 Mohamed Salah reacts after being injured during the Africa Cup of Nations (CAN) 2024 group B football match between Egypt and Ghana at the Felix Houphouet-Boigny Stadium in Abidjan on January 18, 2024. (Photo by Issouf SANOGO / AFP)

Tilhængere af Egypten og Liverpool holdte nok vejret, da Mohammed Salah gik i græsset i AFCON-kampen mod Ghana.

Verdensstjernen måtte lade sig udskifte med, hvad der senere har vist sig at være en forstrækning i ryggen. De første bulletiner var, at Salah ville misse to kampe.

Men mandag aften er der dårligt nyt til de føromtalte tilhængere.

Den 31-årige egypters agent Ramy Abbas Issa har i et kort opslag på det sociale medie X givet en skadsopdatering på verdensstjernen. Og det er ikke bare to kampe, Salah misser.

Agenten skriver, at Salah skade er værre end først antaget, og han vurderer, at egypteren kommer til at være ude de næste tre til fire uger.

Egypten spiller mandag aften sin anden kamp ved de afrikanske mesterskaber, AFCON, og i forsøget på at få Salah klar meddeler agenten, at egypteren behandles i England.

– Hans bedste chance for at deltage i den igangværende AFCON er ved at gennemgå intensiv rehabilitering i Storbritannien og så slutte sig til holdet (Egypten, red.) så snart, han er klar, skriver Issa på X.

Mohammed Salah har været brandvarm for Liverpool i denne sæson, hvor det foreløbigt er blevet til 14 mål og otte oplæg i 20 kampe.

Liverpool spiller onsdag aften mod anden semifinale i den engelske Carabao Cup mod Fulham. Første kamp vandt Liverpool 2-1.

Klopp talte med skadet Salah: Han var chokeret

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P