NordicBet Ligaen

AC Horsens giver mundkurv på sportschef – må ikke udtale sig til pressen

AC Horsens garvede sportschef, Niels Erik Søndergaard, må ikke udtale sig til pressen. Det er ordren fra klubbens nye ledelse, beretter lokal avis.

AC Horsens logo foran klubbens stadion
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Niels Erik Søndergaard har været på ledelsesgangene i dansk fodbold i mange år.

Den 59-årige sportschef i AC Horsens blev ansat i 1998 som direktør i Esbjerg fB, siden blev han sportsdirektør og i 2020 skiftede han i en lignende stilling til AC Horsens.

I slutningen af sidste år blev den østjyske klub opkøbt af amerikanske Carlisle Capital, og det har blandt andet medført, at Niels Erik Søndergaard har fået forbud mod at tale med pressen.

Det skriver Horsens Folkeblad fredag.

Den lokale avis skriver, at AC Horsens har udarbejdet en ny kommunikationsstrategi, og derfor er det kun direktør Kristian Nielsen, der skal udtale sig på klubbens vegne. I nogle tilfælde også klubbens presseansvarlige, Frank Hove.

Det er ellers gængs praksis i størstedelen af landets fodboldklubber, at det er den øverste sportslige leder, der udtaler sig på den givne klubs vegne. Men ikke i AC Horsens.

Lokalavisen skriver desuden, at klubbens bestyrelse ikke vil udtale sig offentligt, ligesom at cheftræner på førsteholdet, Joakim Persson, kun må tale med pressen om kampe og spillerpræstationer.

– Han må ikke udtale sig om, hvorvidt han mangler ekstra midtbanespiller eller angriber i sin trup, eller i øvrigt forholde sig til ejerskabet og klubbens strategi, skriver Horsens Folkeblad.

Officielt: AC Horsens henter landsholdsspiller fra Uganda

Samme restriktioner gælder også spillerne, erfarer avisen.

Carlisle Capital er et investeringsfirma med hovedsæde i Boston på den amerikanske østkyst. Virksomheden er ejet af den 65-årige William ‘Bill’ Harrison Binnie.

Opdateret fredag 20:45: AC Horsens-direktør Kristian Nielsen har fredag aften været ude at mane beskyldninger fra Horsens Folkeblad til jorden:

AC Horsens-direktør maner beskyldninger til jorden: Intet nyt i det

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P