Træningskampe

AaB storsejrer over FCM på Heden

FC Midtjylland bød fredag AaB op til dans, da de to jyske storhold mødtes i en træningskamp i Ikast. Og det blev NordicBet Liga-holdet, der tog sejren.

AaBs Helander råber op

Taber man, “handler det om at få kilometer i benene”, men vinder man er “det jo altid det, man går efter som elitesportsudøver”.

Vinteren er fyldt med træningskampe, og dermed også den evindelige traver omkring vigtigheden af de mange kampe uden point på højkant.

En ting er sikkert: Tilhængere af hverken FC Midtjylland eller AaB ønsker at lide den tort at tabe til det andet hold. Så selvom der ikke var point på højkant, da de to mandskaber mødtes fredag, så var der så meget andet.

Kampen blev spillet på den overdækket kunstgræsbane StaDome i Ikast, og her var det NordicBet Liga-førerholdet fra Aalborg, der kom bedst fra land.

Efter bare tre minutter bragte Younes Bakiz gæsterne foran med en afslutning langs græsset. Tim Prica stod for oplægget, og svenskeren var selv på pletten få øjeblikke senere, da han gjorde det til 0-2.

FC Midtjylland havde blandt andet Emiliano Martinez i startopstillingen, men sammen med resten af markspillerne, blev han taget ud i pausen. Kun keeper Fraisl blev på banen i anden halvleg.

En af de nye var angriberen Charles, og efter bare to minutter på banen, reducerede brasilianeren på et hovedstød.

To minutter senere var garvede Lucas Andersen dog på pletten, og bragte AaB foran med 1-3. Unge Valdemar Møller lukkede og slukkede til kampens resultat 1-4.

Hiljemark glæder sig til AaB-opstart: Knaldhård træning på programmet