Premier League

Officielt: Manchester City henter talent i MLS-klub

Manchester City har onsdag hentet blot 18-årige Alex Alcalá, der skifter til den engelske storklub fra LA Galaxys andethold.

Manchester City har hentet Alex Alcalá i LA Galaxy.
Foto: LA Galaxy

Fra den tredjebedste række i USA til forrige sæsons vinder af FA Cup, Premier League og Champions League.

Det er unægteligt et stort spring, men ikke desto mindre er det lige præcis dét skifte, som 18-årige Alex Alcalá onsdag aften har foretaget.

Således oplyser LA Galaxy II, der er MLS-klubben LA Galaxys andethold, at man har solgt den unge mexicaner til Manchester City.

Alex Alcalá har noteret sig for 22 kampe i sin første sæson som professionel hos LA Galaxy II. Han nåede aldrig at få debut for MLS-klubbens første hold.

Derudover har han trukket i den mexicanske landsholdstrøje og præsenteret landet ved flere lejligheder på ungdomsniveau.

– Vi er stolte over, at endnu et medlem af Galaxys professionelle udviklingsteam nu fortsætter karrieren hos en af de største klubber i verden.

– Vi er virkelig glade for den mulighed, som Alex har gjort sig fortjent til, siger Will Kuntz, general manager i LA Galaxy, til klubbens egen hjemmeside.

Er han FC Midtjyllands talisman? – midtstopper har endnu ikke tabt

Den amerikanske klub oplyser hverken kontraktlængde eller et transferbeløb i forbindelse med salget af den unge midtbanespiller.

Ifølge transfermarkt.com er Alex Alcalá blevet udstyret med en aftale frem til sommeren 2028 i Manchester City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P