Dansk Fodbold

Ingen Viggo Jensen alligevel: En stor misforståelse i traditionsklub

Onsdag startede med nyheden om, at 76-årige Viggo Jensen var tilbage i fodboldverdenen, som mentor i et nyt trænerteam i fynske B1909. En glædelig nyhed for nostalgiske følgere af dansk fodbold, men der bare et problem: Viggo Jensen er ikke tilbage.

Viggo Jensen dengang han var træner i Silkeborg IF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Onsdagen startede med en nyheden om, at fodboldkoryfæet Viggo Jensen er tilbage i fodboldverdenen.

Den odenseanske traditionsklub B1909, der til dagligt gør sig i Danmarksserien, præsenterede sit nye trænerteam, og her sprang Viggo Jensen i øjnene.

Han skulle være mentor under den nye cheftræner Kasper Mundt, og dermed var 76-årige Jensen tilbage i den fodboldverden, han forlod med afgangen i Silkeborg i 2013.

En fodboldverden, han heller ikke bliver en del af denne gang.

Da campo.dk tidligere på dagen rakte ud til Viggo Jensen for en kommentar til onsdagens nyhed om Jensens tilbagevenden til fodboldverdenen var svaret kortfattet:

– Det er ikke tilfældet, skrev den tidligere Bayern München-spiller.

Det var ellers ikke mange timer siden, at Viggo Jensens navn tonede frem i Niernes pressemeddelese på deres hjemmeside. Men der er tale om en misforståelse, lyder det nu fra B1909.

– Det beror på nogle mistforståelser. Sidste sommer lavede vi en aftale med Viggo Jensen om, at trænerne kunne spare med Viggo, hvis man havde nogle problemer eller andet man ville have nogle erfarne øjne på til at se issuet, skriver Henning Brandt Rasmussen, seniorformand i B1909, til campo.dk.

– Den tidligere træner gjorde ikke brug af dette.

Kasper Mundt er den nye cheftræner, og han skulle gøre gavn af Viggo Jensens ekspertise, men han ønsker ikke at involvere sig i miseren om fodboldkoryfæet.

– Jeg har ingen kommentarer. Det eneste, jeg forholder mig til, er min aftale som cheftræner for B1909, udtaler cheftræneren til campo.dk.

Med eller uden Viggo Jensen ligger B1909 aktuelt nummer tre i Danmarksseriens pulje tre.

Koryfæet gør comeback: Viggo Jensen præsenteret i nyt trænerteam

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P