NordicBet Ligaen

Sønderjyske får tjekkiske tæv i testkamp

Slavia Prag og Sønderjyske tørnede tirsdag sammen i en testkamp i Portugal. Her blev det ikke overraskende den tjekkiske storklub, der løb med sejren.

Godt nok ligger Sønderjyske nummer ét i NordicBet Ligaen herhjemme.

Men der fra og så til at bide skeer med toppen af tjekkisk fodbold, viste sig trods alt at være for stor en mundfuld.

Således ramlede Sønderjyske og Slavia Prag tirsdag sammen i en testkamp i Portugal. En kamp, som tjekkerne vandt med hele 4-0.

Opgørets første mål faldt i det 13. minut, da Mohamed Tijani afsluttede første gang på et indlæg bagud i feltet.

Efter en halv times spil var Sønderjyske-topscorer Peter Christiansen tæt på at få bragt balance i regnskabet, men afslutningen røg tæt forbi mål.

I stedet blev det minuttet efter til 2-0 for Slavia Prag. Målet blev scoret af den tidligere Esbjerg fB-angriber Mick van Buren.

Kort efter pausen blev det også til 3-0 for Slavia Prag, inden opgørets sidste scoring faldt med 11 minutter tilbage af den ordinære spilletid. Denne gang var det norske Conrad Wallem, der var i målscorerens rolle.

Sønderjyske-cheftræner afviser ikke salg af topscorer, men: De skal satme have det store checkhæfte med

Sønderjyske overvintrer lige nu på førstepladsen i NordicBet Ligaen, hvor man har hele 11 point ned til Hobro på tredjepladsen.

For Slavia Prags vedkommende, så skal man i foråret jagte Brian Priskes Sparta Prag, der har et forspring på fem point i den bedste tjekkiske række. Slavia Prag har dog spillet en kamp færre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P