Træningskampe

Rangers-boss inden FCK: En stor udfordring

Skotske Rangers FC møder tirsdag F.C. København i en træningskamp, og der venter det skotterne en stor udfordring, lyder det fra holdets manager.

Philippe Clement slår sig på brystet i spidsen for Rangers
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

F.C. København tager tirsdag de første skridt frem mod Superligaens forårssæson.

På udebane i Glasgow skal Neestrups mandskab på opgave mod Premiership i Skotlands aktuelle andenplads, Rangers FC.

Det skotske storhold har været på træningslejr i Spanien, men flyver hjem til de britiske øer og forbereder sig til genstarten af den skotske liga. Og her bliver FCK en stor test, lyder det fra Rangers’ manager.

– Spillerne har haft en hård belastning de seneste dage og har arbejdet hårdt, udtaler manager Philippe Clement til klubbens egen kanaler.

– Vi flyver tilbage til Glasgow, og så har vi den store kamp mod København, som har klaret sig utrolig godt i Champions League. Så det er en stor udfordring.

Kampen mod FCK er Rangers sidste inden det igen går løs i den skotske liga. Til klubbens egen tv-kanal kigger belgiske Philippe Clement frem mod tirsdagens kamp.

Philippe Clement slår sig på brystet i spidsen for Rangers
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

– I hver kamp, ønsker jeg, at de (spillerne, red.) viser iver, passion. Det, som fansene ønsker, og det, som spillerne også ønsker.

Rangers tabte lørdag 0-1 i en træningskamp i Spanien mod tyske Hertha Berlin fra 2. Bundesligaen. Resultatet er ikke vigtigt for Clement, det handler i stedet om udtrykket.

– Vi ønsker at fortsætte på den måde og ikke lade os stoppe af de bump, som vil være på vejen, men blot fortsætte og være ambitiøse med at vokse og blive bedre.

Kampen mellem Rangers FC og F.C. København fløjtes op tirsdag aften klokken 21.

Medie: FCK-talent skifter til spansk sensationsklub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P