Allsvenskan

Officielt: Fredericia-profil præsenteret i Allsvenskan-klub

Senest til sommer skifter Nicklas Røjkjær FC Fredericia i NordicBet Ligaen ud med Allsvenskan. Det meddeler den svenske klub mandag.

BT erfarer at Nicklas Røjkjær senest til sommer tørner ud for svenske Mjällby.
Foto: FC Fredericia

Nicklas Røjkjær er fortid i FC Fredericia senest til sommer.

Det står klart mandag, hvor sidste sæsons tiendeplads i Allsvenskan, Mjällby AIF, har præsenteret den danske midtbanespiller i klubben.

Røjkjærs kontrakt med FC Fredericia udløber til sommer, og her skifter midtbanespilleren til Mjällby. Klubben meddeler dog, at de forsøger at forhandle en aftale på plads med FC Fredericia, så Røjkjær kan skifte allerede i dette vindue.

Nicklas Røjkjær har skrevet under på en kontrakt med udløb efter 2027-sæsonen. I den svenske klub er der glæde over sin nye dansker spiller.

– Nicklas (Røjkjær, red.) er en spiller, vi identificerede allerede i sommer og har fulgt lige siden. En spillerprofil, som vi har prioriteret højt at styrke holdet med inden 2024, udtaler sportschef Hasse Larsson til klubbens hjemmeside.

– Nicklas har vist, at han er en dygtig pasningspiller, god til at positionere sig, og besidder også en meget god langskudsevne.

Nicklas Røjkjær har tørnet ud 18 gange for Fredericia i denne sæson med fem mål til følge.

Mjällby spiller første kamp i den nye sæson af Allsvenskan den 17. februar mod GIF Sundsvall. Klubben møder danske B.93 i sidste testkamp i slutningen af januar.

Officielt: Hobro sælger keeper til norsk fodbold i et af klubbens største salg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P