Æresdivisionen

Stolt De Jong om rekord: Det er en fantastisk ting

Luuk de Jong er stolt af at have gjort nogle af hollandsk fodbolds største legender selskab, da han lørdag sparkede sig ind i top 10 over Æresdivisionens mest scorende spillere nogensinde.

Luuk de Jong sparkede sig i top 10 over alletiders Æresdivisions-topscorere.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag sparkede rutinerede Luuk de Jong sig ind i det fineste selskab for målscorere i Holland.

Den tidligere Sevilla- og FC Barcelona-angriber scorede hattrick mod Excelsior i en kamp, der endte 3-1 i Æresdivisionen.

De tre kasser bragte De Jongs samlede måltotal i ligaen på 164 i karrieren. Dermed er han nu i top-ti over de mest scorende spillere nogensinde i Holland, og det er selvsagt noget, der gør angriberen stolt.

– De rekorder er selvfølgelig fantastiske. Hver uge får jeg en liste fra nogen med en ny rekord, siger den 35-årige angriber til det hollandske medie AD og fortsætter:

– Det er en fantastisk ting at ende på sådan nogle lister på så højt et niveau. Forhåbentlig kan jeg blive i top-ti i lang tid.

PSV tangerer vanvittig rekord – Luuk de Jong bliver historisk i ny sejr

3-1-sejren var PSV Eindhovens 17. ud af 17 mulige, og klubben fører rækken suverænt med 13 point ned til Feyenoord på andenpladsen.

Luuk de Jong har scoret 15 ligamål i indeværende sæson. Kun Feyenoords Santiago Gimenez og AZ Alkmaars Vangelis Pavlidis har scoret flere gange. De to angribere ligger på en delt førsteplads på topscorerlisten med 18 fuldtræffere hver.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P