3F Superligaen

Medie: Anderlecht har budt på OB-forsvarer

I Anderlecht har de masser danskere, men nu kan en Superliga-svensker slutte sig til Brian Riemers tropper i Bruxelles.

Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter bare en halv sæson i Superligaen kan svenske Filip Helander være på vej videre.

OB’s svenske landsholdsforsvarer tiltrækker sig angiveligt så konkret interesse fra danskerklubben Anderlecht, at belgierne allerede har sendt et officielt bud.

Det skriver transferjournalist Fabrizio Romano søndag aften.

OB hentede i august Filip Helander på en fri transfer fra skotske Rangers, men fynboerne skrev kun en etårig kontrakt med den 30-årige svensker.

Den kontrakt indrømmede OB’s fodbolddirektør i november overfor campo.dk, at han gerne ville forlænge, men nu kan danskerklubben fra Bruxelles altså være kommet ham i forkøbet.

Wesström er glad for svensker – ønsker at forlænge kontrakt

Det betyder, at han har kontraktudløb i superligaklubben til sommer, og derfor er det formentlig begrænset, hvor meget fynboerne kan kræve for ham.

Netop kendskabet til superligaprofilernes kontraktmæssige situationer udnyttede den tidligere Viborg-sportschef, Jesper Fredberg, der nu er sportschef i Anderlecht også sidste vinter, hvor han købte Anders Dreyer fri af FC Midtjylland for ‘bare’ 26 millioner kroner som følge af en klausul i Dreyers kontrakt.

Anderlecht er allerede ved at udvikle sig til en sand danskerkoloni, der foruden Anders Dreyer inkluderer Kasper Schmeichel, Kasper Dolberg og Thomas Delaney, mens det altså er Brian Riemer, der sidder på cheftrænerposten.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P