3F Superligaen

Skotsk medie: Så meget kræver Brøndby for Kvistgaarden

Rygterne, der kæder Mathias Kvistgaarden sammen med et skifte til Celtic, vil ikke rigtigt dø, og nu melder skotsk medie, hvad Glasgow-klubben skal hoste op med, for at overbevise den danske klub.

Rygter siger at Brøndby vil kræve 75 millioner kroner for Mathias Kvistgaarden.
Foto: Brøndby IF
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er næppe realistisk, at de vil betale det.

Sådan er meldingen fra det skotske medie Celtic Bhoys, der ligesom mediet Football Insider dog kan berette om nyskabt kontakt mellem Brøndby og de skotske mestre fra Celtic.

Celtic fik angiveligt afvist et bud på Mathias Kvistgaarden på cirka 35 millioner kroner i sommer, men nu er der igen nyt i transfersagaen, der bare ikke vil dø.

10 millioner euro eller 75 millioner kroner vil det angiveligt kræve for at overbevise Brøndby om at sælge sin angriber, og som det skotske medie beretter, så er den pris næppe realistisk:

– Det er selvfølgelig svært at forestille sig de skotske meste afgive et bud i den størrelsesorden, lyder det fra Celtic Bhoys.

Står det til Jesper Sørensen, så ryger Kvistgaarden dog ingen steder før tidligst til sommer. Den sag kan du læse mere om her:

Jesper Sørensen før transfervinduet: Sidst blev det for hektisk – det her drømmer jeg om

At Celtic har hårdt brug for en ny angriber er ifølge de to medier en selvfølgelighed, ligesom skotterne menes at prioritere købet af en central midtbanespiller og en venstrekant.

Glasgow-klubben menes allerede at have en aftale på plads med Austria Wien om den tyske kantspiller Nicolas Kühn, der tidligere har været i både Ajax, RB leipzig og Bayern München.

Celtic er hårdt ramt i offensiven i de kommende uger, hvor både japanske Daizen Maeda, sydkoreanske Hyun-jun Yang og Hyeon-gyu Oh samt australske Marco Tilio alle er udtaget til de Asian Cup.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P