Æresdivisionen

Odgaard-scoring ikke nok for AZ mod Twente

Jens Odgaards scoring imod Twente var ikke nok for AZ, der missede at overhale dagens modstander i tabellen.

Det var en direkte kamp om tredjepladsen i Æresdivisionen.

Danske Jens Odgaard gav AZ en perfekt start på den kamp, da han på udebane mod Twente gav gæsterne fra Alkmaar en føring allerede efter fire minutters spil.

Twente udlignede kort før pausen, da den costaricanske angriber Manfred Ugalde fandt vej forbi teenager-målmanden i AZ-målet Rome-Jayden Owusu-Oduro.

Knapt halvvejs i anden halvleg gjorde Ugalde det også til 2-1 for hjemmeholdet på De Grolsch Veste i Enschede, og den føring havde den blonde danske angriber ikke mulighed for at gøre noget ved, da han tre minutter inden var blevet skiftet ud.

Flere scoringer blev det ikke til i kampen, og dermed holder Twente fast i tredjepladsen, hvor de nu har fire point ned til AZ på pladsen under.

Odgaards scoring var den første ligascoring i sæsonen for den 24-årige angriber i hans blot fjerde start for klubben i denne sæson. I alt står den tidligere Lyngby-spiller noteret for 13 mål i 67 kampe for AZ, siden han i sommeren 2022 skiftede til Alkmaar-klubben fra italienske Sassuolo.