Premier League

Medie: Liverpool byder United op til dans i kamp om Nice-profil

Liverpool og Manchester United kæmper om den samme forsvarsspiller, men sidstnævnte har et es i ærmet.

Liverpool og United kæmper om den samme forsvarsspiller.
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rivaliseringen er ikke kun inde på fodboldbanen.

Det er både i det sportslige såvel som det forretningsmæssige aspekt, at Liverpool og Manchester United kæmper mod hinanden.

Det er ikke noget nyt. Sidste år stjal Liverpool Cody Gakpo for næsen af United, mens ‘The Red Devils’ i sommer sikrede sig Sofyan Amrabat, der længe var rygtet lidt længere vestpå.

Den evige slåskamp om talent går langt tilbage i historien, og nu er der igen et emne, som er på dagsordenen på både Old Trafford og Anfield.

Denne gang er det den 24-årige forsvarsspiller fra franske OGC Nice Jean-Clair Todibo. Det melder mediet Caught Offside.

United har længe haft Todibo i kikkerten, og rygterne går på, at han skal tage over som afløser for Raphael Varane, der snart kan have spillet sine sidste minutter i den røde trøje.

Følg Campo på Facebook

Men Liverpool vil altså ‘hijacke’ den handel, da han efter sigende vil passe perfekt ind i forsvar med Virgil van Dijk samt tage over for Ibrahima Konaté, der døjer med mange skader.

Dog har United et es i ærmet i denne sag.

Nice er nemlig ejet af Sir Jim Ratcliffes virksomhed, INEOS, der for nyligt købte sig ind i Manchester United. Dermed har han højst sandsynligt noget at skulle have sagt, når det kommer til salg af spillere.

Tidligere United- og Everton-angriber: Liverpool har hvad der skal til

Transferjournalist Fabrizio Romano har dog sagt ifølge Caught Offside, at det forventes, at Todibo først skifter til sommer, og at spilleren selv i øjeblikket ikke har en favorit mellem de to Premier League-klubber.

Klubben er heller ikke specielt interesseret i at sælge Todibo dette transfervindue ifølge Romano.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P