Lyngby slår Næstved i første test i 2024

Selvom klubbens norske cheftræner endnu ikke var at finde på bænken, så kunne Magne Hoseth lørdag glæde sig over, at Lyngby fik en fin start på 2024.

Lyngby slog Næstved i klubbernes første test i 2024.

Opdateret 15:07: Det fremgik tidligere af denne artikel, at kampen var cheftræner Magnes Hoseths første kamp i spidsen for Lyngby. Magne Hoseth har første arbejdsdag i Lyngby mandag den 15. januar, så til træningskampen i Næstved lørdag var det assistenttrænerne Mikkel Beckmann og Mads Kristensen, der stod for holdet.

I Maglemølle Storhallen var vejret lørdag eftermiddag ganske udmærket.

På den indendørs kunstgræsbane bød NordicBet Liga-mandskabet Næstved Boldklub superligaklubben fra Lyngby op til dans.

Superligaens øjeblikkelige nummer syv fik en fin fin start på forårssæsonen med en sejr på 2-4.

Hjemmeholdet bragte sig foran midtvejs i første halvleg, men den føring udlignede 19-årige Lauge Sandgrav inden pausen.

I anden halvleg var det de kongeblå gæster, der åbnede scoringen allerede efter to minutters spil, da endnu en teenager, Emil Thor Nielsen, gjorde det til 1-2.

Det var dog ikke en teenager, der scorede de næste mål for Hoseths tropper, for det var nemlig Frederik Gytkjær, der gjorde det til både 1-3 og 1-4, inden Næstved kort før tid reducerede til slutresultatet 2-4.

Magne Hoseth om Lyngby-ansættelse: Er her for at skabe historie

Lyngby-assistenterne Beckmann og Kristensen måtte til lørdagens kamp i Næstved se bort fra en lang række normale stamspillere. Mads Kikkenborg og Tochi Chukwuani var ude med sygdom, mens også Magnus Jensen, Jonathan Amon, Gylfi Sigurdsson og Sævar Magnusson alle sad over.

Kolbeinn Finnsson og Andri Gudjohnsen er begge med det islandske landshold, og heller ikke de var derfor med til kampen på Sydsjælland.