Premier League

Medie: Ung Manchester United-back nærmer sig portugisisk storklub

Han er ejet af Manchester United, men lejet af Granada i denne sæson. Den 20-årige back ser dog ud til at udskifte Spanien med nabolandet Portugal inden længe. Det melder portugisisk medie.

Alvaro Fernandez løber op varmer op i Manchester United trøjen
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Spanske Álvaro Fernández kom til Manchester United fra Real Madrid i 2020.

Den 20-årige venstre back har stadig sin debut til gode for den engelske storklub, og Fernández har været udlejet i denne sæson til spanske Granada.

Lejeopholdet udløber først til sommer, men der findes en klausul i kontrakten, der tillader United at hente backen hjem allerede i januar. Den klausul tages angiveligt i brug, for Fernández nærmer sig en ny og større klub.

Det skriver det portugisisk medie A Bola, som erfarer, at Álvaro Fernández er få timer fra at blive præsenteret i den portugisiske storklub Benfica. Mediet erfarer, at spanieren kommer til på en lejekontrakt, men at der findes en købsoption i den kontrakten.

Optionen lyder angiveligt på cirka 75 millioner kroner.

Fernández har spillet 13 kampe for Granada i LaLiga i denne sæson, fem af dem fra start. Backen er udtaget til weekendens kamp for Granada mod Real Betis, men A Bola skriver, at han kan blive frigivet, såfremt en aftale mellem Manchester United og Benfica falder på plads.

Fernández startede i Deportivo La Coruna, inden han skiftede til Real Madrid i 2017. I 2020 skiftede han til Manchester United.

Kæmpe skadesboost til Manchester United: Seks spillere tilbage forud for Tottenham-kamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P