Bundesligaen

Ingen købsoption på Sancho men: Vi lader tingene komme til os

Dortmund har ikke i første omgang mulighed for at gøre kontrakten med Jadon Sancho permanent, men i den tyske klub

Jadon Sancho kan debutere for anden gang for Dortmund mod Darmstadt.
Foto: BVB

Jadon Sancho får lige godt fire måneder i Dortmund.

Englænderen har skrevet under på en lejeaftale med sin tidligere klub, hvor han potentielt kan få 18 kampe i Bundesligaen.

Hvor mange kampe det bliver til i Champions League, afhænger af, hvordan Dortmund i første omgang klarer sig i ottendedelsfinalen mod PSV.

Når sæsonen slutter i Tyskland, vender både Jadon Sancho og Dortmunds anden lejespiller fra England, hollandske Ian Maatsen fra Chelsea, dog hjem til det engelske.

– Det er ren leje uden optioner for begge spillere, siger BVB-sportsdirektør Sebastian Kehl til Ruhr Nachrichten.

Ikke desto mindre kunne det lade til, at Sebastian Kehl håber på, at der kan ligge mere end bare en lejekontrakt med Sancho i fremtiden.

Officielt: Sancho forlader United

– Vi ved, hvilken markedsværdi, han kan generere. Jeg er ikke naiv, men vi lader tingene komme til os. Det ville være godt, hvis denne retur-sæson kommer til at fungere, lyder det fra Kehl.

Jadon Sancho kan allerede ifølge Dortmund-træner Edin Terzic potentielt allerede få sin anden debut for klubben, når de sort-gule lørdag gæster bundholdet Darmstadt i forårssæsonens første kamp.

– Vi er glade for, at Jadon endelig er hos os. Han har haft en masse sjov på træningsbanen. Han er sund, han har trænet meget de seneste par uger. Vi vil bruge træningen i dag på at se, hvor langt han, lyder det fra Terzic.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P