Europæiske Ligaer

FC Zürich: Forhandlinger er i gang med Bo Henriksen

Bo Henriksens kontrakt med den schweiziske storklub FC Zürich udløber til sommer. Klubben er lige nu på vej hjem fra træningslejr, og klubben fortæller fredag, at forhandlinger med den danske cheftræner er i gang.

Bo Henriksen slår ud med armene i spidsen for FC Zürich
Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen har været en succes i FC Zürich.

Han overtog tøjlerne i den schweiziske storklub i efteråret 2022, hvor holdet lå i bunden af rækken. I dag ser det helt anderledes ud for Zürich.

Sejrene har været mange, og holdet ligger aktuelt nummer tre i denne sæson son i den bedste schweiziske liga, Raiffeisen Super League. Den 48-årige fynbos kontrakt med Zürich udløber til sommer, og nu er der nyt fra klubben.

Den nordschweiziske klub er fredag på vej hjem fra træningsophold i Spanien, og her har ledelsen og Henriksen haft drøftelser om fremtiden, og klubben bryder fredag tavsheden.

– Som annonceret har der været samtaler om fremtiden med cheftræner Bo Henriksen i de seneste dage. Samtalerne var konstruktive og vil blive fortsat efter tilbagevenden fra træningslejren, i Zürich, meddeler klubben i følge det schweiziske medie Sport.ch.

Henriksen har været sat i forbindelse med ledige trænersæder i både OB og også i den tyske bundesligaklub FC Köln.

Bo Henriksen og Zürich sluttede træningslejren af med at spille 2-2 mod Hamburger SV. Første kamp i den schweiziske liga efter vinterpausen spilles den 21. februar mod FC Basel.

Medie: Köln vælger Bo Henriksen fra – ny træner på plads

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P