3F Superligaen

Svend Graversen: Nok er nok – nu vil jeg have nogle nye oplevelser

FC Midtjylland har på et pressemøde torsdag formiddag præsenteret en organisationsændring. Svend Graversen får blandt andet en ny rolle.

FCM-sportschef Svend Graversen er mere end almindelig glad for forlængelsen med Jonas Lössl.

Torsdag formiddag er der blevet ændret i FC Midtjyllands organisation.

Peter Sand er ny sportsdirektør i klubben, hvor han sætter sig i stolen med omgående virkning, og for den nuværende sportsdirektør Svend Graversen betyder dagens nyhed også nye arbejdsopgaver.

Svend Graversen bliver fremover Director of International Affairs and Academies, efter at han i foråret i en overgangsperiode hjælper Peter Sand ind i rollen som sportsdirektør.

På torsdagens pressemøde kom det frem, at Svend Graversen i noget tid gerne har villet have en udfordring i udlandet.

– Vi har meget at takke Svend for. Han er FCM’er helt ind til benet, og vi har udrettet store resultater både på og uden for banen. Vi har i lang tid været bekendt med hans ønske om at prøve sig af i en ny rolle samtidig med at kunne bo i udlandet. Det ønske kan vi nu indfri til gavn for begge parter og for FCM’s fortsatte udvikling, sagde administrerende direktør Claus Steinlein på pressemødet.

Selv er Svend Graversen, der startede som sportsdirektør i 2017, også helt klar til en ny udfordring.

– Nok er nok. Jeg er klar til nogle nye oplevelser, pointerede Svend Graversen på pressemødet i Herning.

– Vores organisation og forretning vokser, og det medfører, at nye arbejdsgange, markeder og partnere skal integreres og udvikles. Sammen med dygtige kolleger har jeg været med til at starte og udvikle vores akademi i Nigeria, jeg har været med til at etablere vores netværk i Sydamerika og senest vores samarbejde med Mafra. De erfaringer tager jeg med mig, og jeg ser frem til at dyrke den internationale kobling, lyder det fra Svend Graversen.

Stor rokade i FC Midtjylland: Ny fodbolddirektør er på plads

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P