3F Superligaen

Stor rokade i FC Midtjylland: Ny fodbolddirektør er på plads

FC Midtjylland har torsdag præsenteret flere ændringer i klubbens sportslige organisation, hvor man blandt andet har fået sig en ny fodbolddirektør.

Peter Sand er ny fodbolddirektør i FC Midtjylland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Peter Sand er ny fodbolddirektør i FC Midtjylland.

Det oplyser superligaklubben i en pressemeddelelse torsdag.

Det er første gang i klubbens historie, at man har en fodbolddirektør.

Samtidig med ansættelsen af Peter Sand oplyses det, at Svend Graversen, der har været sportschef hidtil, får en ny stilling i klubben.

Han skal i stedet være director of international affairs and academies, efter han selv har udtrykt et ønske om at komme til udlandet.

FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, kalder på pressemødet i forbindelse med offentliggørelsen tilgangen af Peter Sand for et “100 procent match”.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Peter Sand scorede i sin tid FC Midtjyllands allerførste mål nogensinde, efter klubben blev stiftet i 1999.

Efter sin karriere som professionel fodboldspiller har Peter Sand haft flere direktørjobs og lederstillinger i erhvervslivet, heriblandt otte år i Lego. Han er desuden uddannet ingeniør.

– Peter mestrer arbejdet med strategi og implementeringen heraf, og med kombinationen af hans uddannelsesmæssige baggrund, erhvervskarriere og kendskab til fodboldbranchen er han netop den profil, vi har søgt, og vi er sikre på, at han bliver god tilføjelse til organisationen, hvor han får en central rolle i at indfri vores ambitiøse mål, udtaler Claus Steinlein.

Peter Sand, der er bror til Ebbe Sand, er ikke i tvivl om, at han med sit nye job som fodbolddirektør i FC Midtjylland er havnet det rigtige sted.

– Jeg er overbevist om, at den (stillingen, red.) er skræddersyet til min profil. Desto mere jeg har været i processen, har jeg kunnet set, at det er enormt spændende. Fodbold startede som en hobby, men at det nu bliver et kerneområde i mit professionelle virke giver mig noget energi.

– Det, der er vigtigt for mig, når jeg snakker om FC Midtjylland, det er, at jeg skal kunne se mig selv i værdierne. Og det ser jeg en høj grad af her, siger han.

Svend Graversen: Nok er nok – nu vil jeg have nogle nye oplevelser

Den nyudnævnte fodbolddirektør indtræder i direktionen sammen med administrerende direktør Claus Steinlein, kommerciel direktør Jacob Jørgensen og marketing- og supportdirektør Preben Rokkjær.

Derudover overgår Kristian Kjær til en rolle som teknisk direktør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P