3F Superligaen

Steinlein om ny organisation: Jeg har haft for mange kasketter på

Claus Steinlein forklarede på torsdagens pressemøde i FC Midtjylland, at han får fjernet en del af sine opgaver, nu hvor Peter Sand kommer ind. Der har været for meget ansvar i en periode.

Claus Steinlein forklarede på torsdagens pressemøde, at der har ligget for mange opgaver hos ham
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er nye hovedroller i FC Midtjylland.

Peter Sand bliver ny fodbolddirektør hos de ambitiøse midtjyder, og han skal fremover referere til Claus Steinlei, der dermed kan se frem til at få fjernet en smule af de arbejdsopgaver, han indtil nu har stået for.

Det forklarede Claus Steinlein på torsdagens pressemøde.

– Det kommer også til at ændre på min rolle. Det er en af de ting, vi har snakket med bestyrelsen om. Der var faktisk en fra bestyrelsen, der sagde, at jeg måske havde lige lovlig mange kasketter på. Og jo større vi er blevet, jo flere ledelseskræfter skal der til, sagde Claus Steinlien.

– Det er derfor, vi har skiftet titel fra sportschef til fodbolddirektør. Det er Peter, der styrer fodbolden. Og så skal det selvfølgelig bruges, den know-how jeg har, i forhold til køb og salg af spillere, og her vil jeg være mere inde over i starten. Men på sigt er det Peter, der står for det hele, når han er on-boardet, pointerede Steinlein og slog fast, at Peter Sand refererer til ham fremadrettet.

Stor rokade i FC Midtjylland: Ny fodbolddirektør er på plads
Svend Graversen: Nok er nok – nu vil jeg have nogle nye oplevelser

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P