Afrika

Officielt: Wessam Abou Ali er på plads i Egypten

Wessam Abou Ali er ny mand i den egyptiske storklub Al Ahly SC, og dermed har angriberen skiftet klub to gange på et halvt år.

Wessam Abou Ali står iført sin nye trøje for Al Ahly
Foto: Al Ahly

Wessam Abou Ali har for alvor fået sat skub i karrieren.

I sommer skiftede den danske angriber fra Vendsyssel FF til svenske Sirius, og nu har han foretaget endnu et klubskifte.

Denne gang går turen til Al Ahly i Egypten. Nordjyden binder sig til den egyptiske storklub indtil sommeren 2028. Det skriver Al Ahly torsdag på sin hjemmeside.

Og i den sælgende klub, Sirius, kalder man salget ‘en milepæl’.

– Dette salg er en milepæl for Sirius Fotball. Det er klubbens største salg nogensinde, og handlen er helt i tråd med vores strategi om at øge omsætningen over tid for at kunne investere i at blive bedre sportsligt, udtaler sportsdirektør Christer Abrahamsson.

Ingen af klubben beretter om prisen for den 25-årige angriber, men der har været forlydender om et to-cifret millionbeløb.

Danskeren med de palæstinensiske rødder har scoret 11 mål i 17 kampe for Sirius, og manager Jonathan Ederström er både glad og ærgerlig over salget.

Officielt: Hobro sælger keeper til norsk fodbold i et af klubbens største salg

– Det føles som om, at alle kender historien om Wes (Abou Ali, red.) nu. I en presset situation i tabellen valgte vi at hente en spiller, vi havde scoutet omhyggeligt fra den næstbedste danske række, og det var en umiddelbar succes. Både for Wes og for Sirius.

– Seks måneder senere laver vi klubbens største salg nogensinde, og selvom vi gerne ville have holdt ham hos os i mange år endnu, så er salget virkelig godt for Sirius Fotboll, og det giver os gode muligheder for at fortsætte arbejdet mod klubbens vision, slutter manageren.

Al-Ahly SC er forsvarende mester af den afrikanske Champions League, en turnering klubben har vundet 11 gange.

Wessam Abou startede karireren på AaBs akademi, og har siden været i både Silkeborg IF, Vendsyssel FF og altså senest svenske Sirius.

Medie: Brøndby har budt på tyrkisk angriber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P