3F Superligaen

AGF-assistent sættes i forbindelse med cheftrænerjob

Efter præcis to år i AGF bliver klubbens assistenttræner, Kenneth Dokken, nu rygtet hjem til Norge.

Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De startede med en bruttoliste, men den er nu blevet barberet ned.

Fire træneremner er der således tilbage for den norske Eliteserien-klub Odd, og her er AGF-assistenten Kenneth Dokken altså med i opløbet. Det erfarer norske TV2.

Næste skridt i processen er derfor, at en af de fire kandidater bliver indstillet til cheftrænerjobbet til klubbens bestyrelse.

De øvrige tre kandidater, der kan løbe med jobbet, er ifølge TV2 Norge den arbejdsløse tidligere Kristiansund-træner Christian Michelsen, portugisiske Luís Pimenta, der er U18-landstræner for Norge, samt klubbens nuværende assistenttræner Knut Rønningen.

Cheftrænerstillingen i klubben fra byen Skien er blevet ledig, efter svenske BK Häcken imellem jul og nytår præsenterede den nu tidligere Odd-træner Arne “Paco” Johansen som afløser for Per Mathias Høgmo.

AGF snupper Solbakken-assistent

Kenneth Dokken spillede selv i Odd fra januar 2008 til januar 2010, hvor det blev til seks mål i 49 kampe.

Foruden et godt personligt kendskab til klubben skulle det også tale til Dokkens fordel, at han tidligere har været assistent for Dag-Eilev Fagermo i Vålerenga. Fagermo var inden jobbet i Vålerenga cheftræner i netop Odd i ikke mindre end 12 år.

Stor ændring på trænerbænken i AGF

Kenneth Dokken kom til AGF i januar 2022 som erstatning for Morten Karlsen. Han nåede 15 kampe som assistenttræner for David Nielsen, inden Uwe Rösler i sommeren 2022 overtog cheftrænerjobbet. Under tyskeren er det blevet til 58 på bænken for Dokken, der altså har i alt 73 kampe som assistent i AGF.

AGF præsenterede tidligere på ugen en anden nordmand i klubben, da aarhusianerne ansatte målmandstræner Frode Grodås på en kontrakt for resten af sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P