Serie A

Maignan er bedst i verden: Jeg vil ikke sige nej

AC Milan-målmand Mike Maignan siger ikke selv, at han er verdens bedste målmand, men han vil heller ikke afvise påstanden.

Mike Maignan vil ikke afvise, at han er verdens bedste målmand.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge Transfermarkt er han verdens mest værdifulde målmand.

28-årige Mike Maignan har en anslået markedsværdi på 335 millioner kroner, og dermed topper AC Milan-målmanden listen sammen med FC Porto-målmand, Diogo Costa, mens hans forgænger – den fire år yngre Gianluigi Donnarumma – vurderes at være 37 millioner kroner mindre værd.

Den franske landsholdsmålmand er ikke selv overrasket over, at han i dag er blandt de bedste i verden, og direkte adspurgt vil han da heller ikke afvise, at han rent faktisk er jordklodens bedste målmand i øjeblikket.

– Jeg vil ikke sige nej. Der er mange virkelig stærke målmænd, og det er derfor, jeg fortsætter med at arbejde hårdt, men jeg ser kun på mig selv: Jeg kender mit potentiale og det bedste, jeg kan præstere, siger Maignan til GQ Italia.

Succesen er dog ikke kommet af sig selv for Maignan, der faktisk er født i Cayenne – hovedstaden i fransk Guiana i Sydamerika.

– Jeg har arbejdet virkelig hårdt for at være, hvor jeg er i dag. Så ja; på en måde havde jeg forventet at nå dette niveau. Jeg tror på hårdt engagement dagligt, og jeg tror på mit arbejde, fortæller Maignan, der hver eneste dag bliver mindet om nogle af de dyder, han værdsætter.

Medie: Neuer styrer selv sin fremtid – i Bayern kigger man alligevel på fransk afløser

– Min filosofi, som også står skrevet på mine handsker og mine støvler, er: “Foi, discipline, travail, patiente et humilité”. Det betyder “Tro, disciplin, arbejde, tålmodighed og ydmyghed”, det er min daglige mentalitet, lyder det fra AC Milan-målmanden.

Mike Maignan kom til AC Milan fra Lille i sommeren 2021, efter han havde vundet det franske mesterskab med den nordfranske klub foran snuden på sin tidligere arbejdsgiver – Paris Saint-Germain. I sin første sæson i Milano var han med til at vinde AC Milans første italienske mesterskab siden 10-11-sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P