Hiljemark glæder sig til AaB-opstart: Knaldhård træning på programmet

AaB-spillerne kan godt forberede sig på nogle intense træningsuger, når oprykningsfavoritterne onsdag møder ind efter vinterferien.

AaB's cheftræner Oscar Hiljemark i forbindelse med at AaB og FC København møder pressen dagen før finalen i DBU Pokalen i København, onsdag den 17. maj 2023.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Der kan næppe være den store tvivl om ambitionerne for foråret.

AaB-spillerne møder onsdag, efter mere end en måneds ferie, ind til første træning i 2024 – et år hvor den nordjyske klub vil jagte en hurtig tilbagevenden til Superligaen.

Med ét point op til Sønderjyske på førstepladsen og 10 ned til Hobro og Vendsyssel, som er nærmeste forfølgere, virker den mission særdeles realistisk, men det betyder ikke, at AaB-spillerne ikke skal forvente hårdt arbejde allerede i januar.

– Det bliver dejligt at komme i gang, og den første uges tid skal primært bruges på at finde ind i et flow med en dagligdag med træning igen, hvorefter der venter tre-fire ugers knaldhård træning inklusive de to testkampe mod FC Midtjylland og Randers FC, lyder det fra cheftræner Oscar Hiljemark.

Det er fredag dem 19. januar, at AaB på udebane møder Superligaens førerhold fra FC Midtjylland i en tærningskamp, inden det en uge senere er Randers FC, der byder nordjyderne indenfor.

Officielt: AaB skriver med svensk midtbanespiller

Lørdag den 3. januar rejser truppen på træningslejr i Estepona i Spanie, hvor de skal være i ni dage. Endnu en træningskamp venter mod endnu ukendt modstander venter derefter, inden AaB den 24. februar indleder forårssæsonen med en hjemmekamp mod topholdet fra Sønderjyske.

– Fra og med træningslejren i Spanien vil vi gå mere i kampmode og have fokus på både spillemæssige detaljer og taktiske ting, vi kan forbedre, mens der i den sidste uge efter hjemkomsten vil være tale om opbygning og finpudsning op til forårspremieren mod Sønderjyske, siger Oscar Hiljemark.

AaB har denne vinter hentet svenske Daniel Ask i Västerås og engelske Jubril Adedeji i HB Køge, mens klubben har sagt farvel til portugisiske Pedro Ferreira og norske Jonas Skulstad.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P