Barca-profil nærmer sig sæsonens andet comeback

Der var gode billeder fra Ciutat Esportiva Joan Gamper i udkanten af Barcelona mandag eftermiddag, da FC Barcelona-truppen trænede forud for turen til Saudi Arabien.

Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Talentet er uomtvisteligt, men noget er galt.

Midtbanespilleren Pedri sidder for anden gang i sæsonen ude med en muskelskade, men nu er der godt nyt.

Den spanske landsholdsspiller kan nemlig for anden gang i sæsonen være tæt på et comeback.

FC Barcelona lagde mandag en video ud, hvor Pedri ses træne med sine holdkammerater på Joan Gamper-træningsanlæg i det vestlige Barcelona.

– Pedri deltog i dele af træningssessionen med resten af sine holdkammerater, hvor han tager endnu et skridt i sin genoptræning fra sin skade.

– En spiller, der ikke deltog, var Ilkay Gündogan, der ikke havde det godt, lyder det fra FC Barcelona, der samtidig beretter om en ny skade:

Barca melder ud: ‘AC’-konkurrent skadet

FC Barcelonas 21-årige midtbanespiller Pedri står allerede noteret for 120 officielle kampe for den catalanske storklub, men det kunne have været mange mere.

Den unge guancher sidder lige nu ude med en skade for anden gang i sæsonen, og af Barcas 27 kampe indtil videre i sæsonen, har Pedri kun spillet 11.

I sidste sæson spillede Pedri sæsonens første 21 kampe i LaLiga, inden han løb ind i en muskelskade i februar, og efter sit comeback i april, blev han igen skadet i maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P