Mbappé i åbenhjertigt interview: Jeg har mistet min spontanitet

Kylian Mbappé blev med raketfart en af verdens mest velkendte fodboldstjerner, og med en status som 'berømt fodboldspiller' er det ikke altid nemt at begå sig på tværs af klodens kontinenter.

Superstjernen Kylian Mbappé fortæller i et åbenhjerteligt interview med fransk tv, hvordan karrieren fuldstændig har ændret hans privatliv
Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Det skulle være så godt det hele. At opnå superstjernestatus og blive verdensberømt.

Og den franske angriber Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain klager nok heller ikke ligefrem over sit liv eller kontoudtog. Men i et nyt interview forklarer han, hvordan en status som global kendt fodboldsspiller har ændret hverdagen og tilværelsen.

Jeg har mistet min spontanitet som menneske

– Kylian Mbappé

Kylian Mbappé taler ud i et eksklusivt interview med France 2’s program Envoyé Spécial. Programmet vil blive vist den 18. januar, og i en forsmag på udsendelsen viser den nationale franske tv-kanal klip fra Mbappés hjem, hvor hans mange trofæer og medaljer er synlige i baggrunden.

Mbappé bliver blandt andet spurgt, hvad han ville gøre, hvis han fik muligheden for at gå ‘inkognito’ i 48 timer.

Jeg ville bruge dem udenfor, det er helt sikkert! Jeg vil gøre ting uden at tænke over det. Det er, hvad det hele handler om. Jeg har mistet min spontanitet som menneske. Jeg kan ikke bare gå ud og gøre ting, hvis jeg vil. Alt er organiseret nu, fortæller Mbappé i interviewet.

Det er journalisten Elise Lucet, Mbappé taler med, og den franske landsholdsspiller reflekterer også over, hvordan selv de simpleste ting fra barndommen nu virker uvurderlige. Simple ting som at handle ind ved bageren bliver fjerne.

Superstjernen Kylian Mbappé fortæller i et åbenhjerteligt interview med fransk tv, hvordan karrieren fuldstændig har ændret hans privatliv
Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Det er ting, der var så enkle, og jeg så dem som gøremål, da jeg var barn. Nu er jeg klar til at betale store penge for bare at kunne gøre de ting.

Mbappés fremtid er stadig uvis. Den 25-årige angribers kontrakt med PSG løber ud til sommer. Der har været stor interesse fra klubber som Real Madrid og Liverpool, og der er også enorme forventninger i hjemlandet til hans rolle på det franske landshold ved EM 2024 og muligvis også til OL i Paris til sommer.

Mbappé i PSG: Messi fik ikke den respekt han fortjente
Mbappé om kontraktsituation: Jeg har ikke besluttet mig endnu
Medie: Mbappé takker nej til 600 millioner

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P