Hattrickhelten Mbappé skriver historie i PSG-sejr over amatører

Kylian Mbappé skrev historie søndag aften, da Paris Saint-German storsejrede i Coupe de France mod USR Revel fra den sjettebedste række i Frankrig.

Mbappé peger ud en historisk scoring for PSG

Der skulle gå 16 minutter, inden PSG slog hul på målbylden mod amatørerne fra USR Revel i den franske pokalturnering.

Men derfra flød det også.

Revel gør sig til dagligt på det sjettebedste niveau i Frankrig, og PSG sparede ikke på skytset. Den franske verdensstjerne Kylian Mbappé startede inde, og på Stade Pierre-Fabre i Castres skrev den 25-årige angriber historie.

Mbappé bragte PSG foran efter 16 minutter, og det var hans mål nummer 28 i den franske pokalturnering. Målet gjorde Mbappé til den mest scorende spiller i den franske pokalturnering, Coupe de France, for Paris Saint-German.

Mbappé er allerede den mest scorende spiller i klubbens historie, men indtil kampen mod Revel, havde congolesiske François M’Pelé, der spillede for pariserne fra 1973 til 1979, scoret 27 mål gange for PSG i pokalen.

Mbappé nettede to yderligere gange mod Revel og kunne dermed notere sig for et hattrick. Da dommeren fløjtede kampen af stod der 0-9 på måltavlen.

Mbappé skrev endnu en gang historie, og PSG avancerede til 16.-delsfinalerne i Coupe de France.

Mbappé i åbenhjertigt interview: Jeg har mistet min spontanitet