Mål og Highlights: Chelsea avancerer efter storsejr over Preston

Chelsea udraderede Preston North End, da de to hold tørnede sammen i FA Cup'en. En tiltrængt oprejsning for Pochettinos mandskab.

Raheem Sterling og Chelseas spillere jubler efter scoring
  • Chelsea har ikke imponeret på hjemmebane i denne sæson, og Preston North End – med Emil Riis og Mads Frøkjær på bænken – bed godt fra sig i første halvleg, som sluttede målløs

• Chelsea skruede op for kvaliteten i anden halvleg, og efter knap en times spil bragte Armando Broja hjemmeholdet foran. Emil Riis blev skiftet ind, men få minutter fordoblede Thiago Silva føringen

• Raheem Sterling gjorde det til 3-0 på et flot frispark efter 69 minutter, og til allersidst i kampen lukkede og slukkede Enzo Fernandez til kampens resultat 4-0

Chelsea FC 1-0 Preston North End (Armando Broja, 58′)
Se målet øverst i artiklen

Chelsea FC 2-0 Preston North End (Thiago Silva, 66′)

Chelsea FC 3-0 Preston North End (Raheem Sterling, 59′)

Chelsea FC 4-0 Preston North End (Enzo Fernandez, 85′)

Se dem her: William Osula scorer to og sender Sheffield United videre med stensikker sejr