Comeback nærmer sig: Giftige Toney scorer hattrick i træningskamp

Ivan Toney har stadig sin sæsondebut til gode for Brentford. Lørdag var angriberen i aktion for andetholdet og den 27-årige angriber har stadig målnæsen.

Ivan Toney dirigerer inde på banen for Brentford

Ivan Toney startede i angrebet for Brentfords andethold lørdag middag.

Modstanderne Southamptons U23 i en lukket træningskamp, og kampen var bare fire minutter gammel, da Toney bragte Brentford B foran.

Toney, der i maj blev tildelt en otte måneder lang karantæne efter at have overtrådt Premier Leagues bettingregler, scorede også Brentford Bs andet mål på et hovestød ti minutter inde i anden halvleg.

Toney leverede og et oplæg, inden han fuldendte sit hattrick ved at lave sit andet hovedstødsmål i kampen.

Toney fik 75 minutter på banen, inden han blev skiftet ud. Kampen endte 5-1 til Brentfords andethold.

Toney har trænet med i Brentford de seneste fire måneder, men får først lov at optræde på holdkortet den 17. januar.

Brentford møder Nottingham Forest i Premier League den 20. januar, og her kan Ivan Toney være med på Thomas Franks mandskab.