Skadet Delaney udeladt fra Anderlechts træningslejr – Brøndby-emne med

Thomas Delaney er ikke en del af den Anderlecht-trup, der fredag er rejst på træningslejr i Afrika. Det er Justin Lonwijk, der rygtes til Brøndby, til gengæld.

Thomas Delaney skal ikke med Anderlecht på træningslejr.
Foto: Laurie Dieffembacq/AFP/Ritzau Scanpix

Med danskerbriller er der både godt og skidt nyt fra Bruxelles.

Thomas Delaney er nemlig ikke rejst med Anderlecht-truppen på træningslejr i Tunesien. I stedet bliver han hjemme i Bruxelles, hvor han sammen med Killian Sardella passer sit genoptræningsprogram.

Delaney blev skadet i Anderlechts sejr over Cercle Brugge imellem jul og nytår, og det er den skade, der nu holder den vikarierende Anderlecht-anfører hjemme fra Nordafrika.

Dolberg og Delaney skadet i ny Dreyer-opvisning for Anderlecht

Kasper Dolberg blev også skadet i kampen mod Cercle Brugge, men angriberen er, i øvrigt ligesom både Kasper Schmeichel og Anders Dreyer, rejst med til Tunesien, hvor Anderlecht i 10 dage skal forberede sig til forårssæsonen. Den belgiske klub skal blandt andet møde libyske Al Ahli i en træningskamp.

Til gengæld er Justin Lonwijk, der på det seneste er blevet sat i forbindelse med en retur til den danske Superliga – og nærmere bestemt Brøndby – med på flyet til Tunis.

Belgiske Het Nieuwsblad meldte ellers torsdag, at hollænderen ikke ville flyve med truppen til Afrika, men af klubbens opslag på twitter fremgår det nu, at Brøndby-emnet altså er rejst med og dermed er en del af Brian Riemers trup.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P