Premier League

Ten Hag om møde med Ratcliffe: Det var meget positivt

Sir Jim Ratcliffe ejer nu officielt 25 procent af Manchester United. Den britiske milliardær besøgte klubben tirsdag.

Erik ten Hag på sidelinjen for Manchester United.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Sir Jim Ratcliffe er landet i Manchester United.

Den britiske milliardær blev officielt en del af ejerkredsen i Manchester United den 24. december.

Sir Jim Ratcliffe og hans kollegaer fra Ineos har nu været på besøg hos ‘de røde djævle’. Her blev det blandt andet til et møde med Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag.

– Det var meget positivt. Vi havde et langt møde. Vi sad sammen i mange timer, og vi var enige om mange anliggender. Det var et meget konstruktivt møde, vi ser frem til at arbejde sammen, fortæller Erik ten Hag på pressemødet forud for FA Cup-kampen mod Wigan mandag.

Sir Jim Ratcliffes køb af andelen i Manchester United kommer til at give den britiske forretningsmand og Ineos kontrol over de sportslige beslutninger i klubben. Handlen forventes at blive godkendt af Premier League om seks til otte uger.

– De har gode ideer, så vi må se hvilke af dem vi kan implementere. Vi vil arbejde sammen, men det kan man ikke sige efter bare én dag. Vi har haft debat om vores strategier, og jeg tror vi kan blive enige.

Ny Manchester United-ejer – hvem er Sir Jim Ratcliffe?

Manchester United har haft en tumultarisk sæson indtil videre. ‘De røde djævle’ huserer lige nu på Premier Leagues ottendeplads, hvor de senest tabte 2-1 ude mod Nottingham Forest.

Mål og Highlights: Manchester United tilbage på jorden mod Forest

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P