3F Superligaen

Lyngby bekræfter: Forhandler med en udenlandsk klub

Superligaklubben Lyngby Boldklub bekræfter nu selv, at der foregår forhandlinger om et salg af cheftræner Freyr Alexandersson.

Lyngby bekræfter, at de forhandler om et salg af cheftræner Freyr Alexandersson.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Endnu er en aftale ikke på plads, men det er oppe over.

Sådan er meldingen nu mere eller mindre fra Lyngby Boldklub, der bekræfter, at de er ved at sælge cheftræner Freyr Alexandersson til en udenlandsk klub.

– Vi kan bekræfte at både Jonathan og Freyr er på vej væk, men at der fortsat mangler de sidste formaliteter før det er på plads. Vi forventer at det sker inden for de næste 24 timer.

– I dag er vi selvfølgelig vemodige og ærgerlige, men vi er også bevidste om, at Freyr har været med til at skabe et utroligt stærkt fundament og en kultur, som er forankret i klubben. Så der er virkelig noget at bygge videre på for en ny cheftræner, og det ser vi nu frem til at få på plads, udtaler Fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Der er efter sigende tale om den belgiske bundklub Kortrijk, som utvivlsomt har kigget mod Lyngbys overlevelse i Superligaen i sidste sæson.

Kortrijk ligger nemlig suverænt sidst i den belgiske Jupiler League, hvor de har brug for et mindre mirakel ala det, Lyngby i sidste sæson præsterede i den danske Superliga, for at overleve.

Officielt: David Jensen klar for Lyngby

Lyngby bekræfter ikke selv, at der er tale om den belgiske klub.

Til gengæld bekræfter Superligaens øjeblikkelige nummer syv, at de allerede nu har kig på mulige afløsere for den 41-årige islænding.

– Vi er allerede i dialog med flere potentielle kandidater, Vi skal nok finde den helt rigtige til jobbet, der kan bygge videre på vores stærke fundament og skrive et nyt kapitel i Lyngbys historie, lyder det fra Nicas Kjeldsen.

Lyngby bekræfter desuden også, at assistenttræner Jonathan Hartmann stopper i klubben, såfremt parterne bliver enige om de personlige vilkår.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P