LaLiga

Girona vil ikke stå i vejen for succes-træner

Hvis det rette tilbud kommer på Girona-træner Michel, giver klubben ham lov at smutte.

Girona-træner Michel fejrer 4-3-sejren over Atletico Madrid
Foto: Jorge Guerrero/AFP/Ritzau Scanpix

Girona er den helt store sensation i spansk fodbold i denne sæson. Efter 19 runder er holdet på andenpladsen i LaLiga med samme pointtal – 48 – som førerholdet Real Madrid.

Senest vandt holdet fra det nordøstlige Spanien 4-3 over Atletico Madrid. Undervejs i sæsonen er det også blevet til blandt andet en 4-2-sejr på udebane mod FC Barcelona.

De imponerende resultater sætter naturligt nok gang i spekulationer om, hvorvidt cheftræner Michel kunne være interessant for større klubber.

Og klubformand Pere Guardiola gør ikke noget for at lukke ned for de spekulationer. Tværtimod.

– Hvis Michel får et tilbud fra Bayern, kører jeg ham selv til München. Det, han har gjort i Girona, har givet os noget, vi altid vil være taknemmelige for, siger Guardiola i et interview med Relevo.

I samme interview fortæller Pere Guardiola, bror til Manchester City-manager Pep Guardiola, at klubben trods de flotte resultater ikke har fået nogen tilbud på klubbens spillere. Blandt dem er den tidlige FC Midtjylland-angriber Artem Dovbyk, der har imponeret med 11 mål i 18 kampe i LaLiga, og som på rygteplan har været sat i forbindelse med Chelsea.

– Vi har ikke fået bud på nogen. Heller ikke fra Chelsea på Dovbyk. Vi har heller ikke tænkt os at sælge til nogen, siger Pere Guardiola.

 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P