Premier League

Ratcliffe og Glazers indgår speciel aftale: Klausul skal forhindre kritik af hinanden

Sir Jim Ratcliffe og The Glazers skal fremover arbejde sammen i Manchester United, og derfor har parterne indgået en lidt speciel aftale med hinanden.

Ny aftale mellem Sir Jim Ratcliffe og Glazer om ikke at kritisere hinanden offentligt
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Den 24. december købte Sir Jim Ratcliffe sig til 25 procent af aktierne i Premier League-storklubben Manchester United.

Længe har The Glazers siddet på tronen i United, men med aftalen er det nu Sir Jim Ratcliffe og INEOS, der får magten på det sportslige område i klubben.

Dermed skal to store magter i toppen af Manchester United nu til at arbejde sammen, og det kan give gnidninger. Det forudser parterne angiveligt på forhånd, og det har ifølge The Telegraph fået parterne til at indgå en lidt speciel aftale. Det skriver Sky Sports.

Således skriver mediet, at parterne har indgået en aftale i forbindelse med handlen, der sikrer, at der ikke kommer til at være nogen form for kritik rettet mod hinanden i offentligheden i fremtiden.

Ifølge en rapport, mediet er i besiddelse af, vil parterne afværge, at fremtidige uoverensstemmelser bliver offentlige. Og derfor har Ratcliffe og The Glazers indgået en såkaldt ‘mutual non-disparagement-clause’.

Med andre ord er der altså indgået en gensidig aftale om, at parterne ikke må udtale sig nedsættende om hinanden i det offentlige.

Ny Manchester United-ejer – hvem er Sir Jim Ratcliffe?

Det fremgår, at Ratcliffe har indvilliget i, at hverken han eller repræsentanter:

‘på nogen måde, direkte eller indirekte, må offentliggøre nogen form for offentlig erklæring eller meddelelse, der vedrører, udgør en kritik af eller på anden måde nedgør The Glazers eller Manchester United’.

The Glazers har til gengæld skrevet under på lignende vilkår ved at acceptere ikke at angribe Ratcliffe – hverken direkte eller indirekte.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app
Nye oplysninger: Ratcliffe får indflydelse allerede i januar

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P