Medie: Ajax klar til at lytte på bud på utilfreds målmand

Den 6. januar har han etårsjubilæum, men det er ikke sikkert, at Geronimo Rulli når så langt i Ajax.

Geronimo Rulli vil væk fra Ajax.
Foto: Amr Alfiky/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han blev hentet som ubestridt førstemålmand, og undervejs har der angiveligt været bud fra endnu større adresser.

For argentinske Geronimo Rulli har tingene dog udviklet sig i en helt anden retning i hollandske Ajax, efter han i sæsonens første kamp blev skulderskadet allerede i første halvleg og måtte opereres.

I første omgang meldte Ajax, at skaden ville betyde, at Rulli ikke ville være klar til at gøre comeback før nytår, men den prognose har argentineren gjort til skamme.

Allerede sidst i november var han således tilbage – i første omgang til en plads på bænken, men efterfølgende er det ikke blevet til ét eneste minut på banen for den 31-årige verdensmester, og nu vil han videre.

Ifølge Voetball International har Rulli allerede informeret Ajax-ledelsen om sit ønske, og spidserne i Amsterdam-klubben er villige til at lytte, hvis der skulle komme et bud.

Ajax henter målmand i Bundesligaen

Rulli var i sommer rygtet til selveste Bayern München som erstatning for Yann Sommer, som skiftede til italienske Inter, men så løb han ind i en skade i sæsonåbneren mod Heracles, og derfor blev skiftet ved rygterne.

Ajax har det seneste halve år været mere end almindeligt uheldige med skader til sine målmænd. Først brækkede veteran-målmand Remko Pasveer sin hånd i juli.

Dernæst kom Rullis skade i august, inden afløser Jay Gorter i oktober blev skadet og overlod pladsen til nyindkøbte Diant Ramaj. I november blev Remko Pasveer, der så småt var sin håndskade kvit, så knæskadet.

Selvom Rulli altså nu er tilbage, så har Ajax-træner John van ‘t Schip indtil videre holdt fast i 22-årige tysk-kosovoalbanske Diant Ramaj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P