Premier League

To Premier League-klubber jagter Balde i Barca

20-årige Alejandro Balde har ikke været selvskrevet til startopstillingen i FC Barcelona i denne sæson, og nu meldes to Premier League-klubber interesseret i den spanske venstreback.

Alejandro Balde fik fuld spilletid i FC Barcelonas seneste sejr over Almeria i LaLiga.
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Alejandro Balde fik sit helt store gennembrud i FC Barcelona i sidste sæson, hvor den blot 20-årige forsvarsspiller erobrede pladsen på venstre back.

Den unger spanier har dog haft svært ved at følge op på sidste sæsons store succes, hvilket har resulteret i, at Balde har været lidt inde og ude af Barcelonas startopstillinger.

Men selvom Balde ikke har ramt det samme, høje niveau, han viste i sidste sæson, så er interessen for den 20-årige back stor.

Ifølge det spanske medie Fichajes er to af de store klubber fra Premier League nemlig interesseret i at hente Barca-spilleren.

Her skulle der være tale om Manchester United og Chelsea, der begge har set sig varme på Balde, som en mulig forstærkning til venstrebacken.

Hvorvidt den spanske storklub er villige til at sælge deres unge stjerneskud i forsvaret vides ikke, men ifølge Transfermarkt har Balde en værdi på minimum 50 millioner euro.

Medie: Barca vil sælge Lewandowski og købe PL-profil

Alejandro Balde har siden sin debut for FC Barcelona i 21/22-sæsonen spillet 73 kampe for klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P